תזונה

כבר מזה זמן רב ידוע שנבטים צעירים של מספר צמחי מאכל הינם בעלי איכות גבוהה ביותר מבחינה תזונתית. בספרות נסקרו האיכויות התזונתיות של נבטי

בקרב שוחרי בריאות בעולם, יותר ויותר משתרש ההרגל של אכילת מזונות מותססים וירקות כבושים בדרך טבעית, אותם לא מפסטרים בסוף תהליך ההחמצה, שלא כפי

מחבר ועורך: דר' מרדכי הוכברג, PhD, תזונאי נא בקרו ב"חנות הוירטואלית" לרכישת תוספי תזונה גרעינים, שקדים ואגוזים, ביחד עם קטניות מונבטות, הם ספקי החלבון

מחבר ועורך: דר' מרדכי הוכברג, PhD, תזונאי הכתוב בכתבה זאת אינו בגדר מרשם רפואי לטיפול במחלות,, אלה ידע שפורסם בכתבי עת מדעיים ומבוסס על

מחבר ועורך: דר' מרדכי הוכברג, PhD, תזונאי ירקות עלים וצמחי בר אכילים הינם בעלי ערך תזונתי רב. יש בהם פיטוכימיקלים נוגדי חמצון ונוגדי דלקות

מחבר ועורך: דר' מרדכי הוכברג, PhD, תזונאי ככל שבני אדם מתבגרים, גובר אצלם הסיכון לפגיעה בכישורי המוח, החל ממצבי דמנציה ועד למחלת אלצהיימר. במאמר

מחבר ועורך: דר' מרדכי הוכברג, PhD, תזונאי צמח זה,שבפריחתו דומה לקחוון, מוכר כצמח מרפא כבר מדורי דורות. כבר בתקופת הרומאים, השתמשו בתה מצמח זה

תזונה פלוס, חוברת מס' 102 מחבר ועורך: דר' מרדכי הוכברג, PhD, תזונאי הודעה חשובה הכתוב בחוברת זו איננו בגדר מרשם רפואי לטיפול במחלות, אלא

מחבר ועורך: דר' מרדכי הוכברג, PhD, תזונאי לכבד יש פעילויות רבות בגוף, מעל ל- 500 פעילויות שונות. מאמר זה יסקור את האיכויות של צמח

מחבר ועורך: דר' מרדכי הוכברג, PhD, תזונאי כידוע, ברפואה המסורתית של עמים שונים עיקר השימוש הוא בצמחי מרפא – עלים או זרעים שלהם. המחקר

תת נושאים בתוך ״תזונה״